Καλώς ήρθατε στον ξενώνα Ήδιστον στο Λέχοβο
Καϊμάκτσαλαν 1
Πισοδέρι - Βίγλα
Καϊμάκτσαλαν 2

Χιονοδρομικά

Καϊμάκτσαλαν

Σκαρφαλωμένο πάνω στις κατάλευκες πλαγιές, μοιάζει με καρποστάλ που στάθηκε στο χιόνι. Με φόντο τις ψηλές βουνοκορφές, απο το Νοέμβριο μέχρι τους πρώτους μήνες της άνοιξης, προσφέρει μοναδικές στιγμές, συνδιάζοντας τη φύση με τα σπορ, τις δυνατές συγκινήσεις, με το κοσμοπολίτικο περιβάλλον.

Ο λόγος για το χιονοδρομικό κέντρο "Βόρρας - Καϊμάκτσαλάν" που προσφέρει μοναδικές παραστάσεις και σε όσους το επισκέπτονται. Εκεί όπου η μαγεία δένεται αρμονικά με τα στοιχεία της φύσης και δημιουργούν ένα πανόραμα ευεξίας.

Πισοδέρι - Βίγλα

Στη συμβολή των οροσειρών του Βαρνούντα και του Βέρνου, 19 χλμ δυτικά απο την πόλη της Φλώρινας και σε υψόμετρο 1600 - 1900μ. σχηματίζεται αυχένας, όπου είναι η διάβαση Βίγλας - Πισοδερίου. Στη θαυμάσια αυτή τοποθεσία, μέσα σε ένα υπέροχο δάσος απο οξιές, βρίσκεται ένα απο τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας.

Οι εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας "Τόττης" μπορούνα να προσφέρουν στον επισκέπτη ο,τι ζητήσει και να κκαλύψουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Υπάρχουν 10 πίστες ολυμπιακών προδιαγραφών ωστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν όλες τις κατηγορίες των skier αλλά και των snowborder.